6.10.08

1 av 3 er trøytte etter jobb


... skriv NA24.no.

Rart. Det skulle ikkje forundre meg om at vi snart får høyre om at folk blir våte etter å ha dusja òg. Eller varme etter å ha vore i badstu. Det er sikkert over 1 av 3 som opplever at håret har endra seg etter at dei har vore hos frisøren, eller at magen utvidar seg etter middag.Illustrasjonsfoto: Dame som er blant dei få som opplever at ho ikkje blir våt
av å dusje.

2 comments:

Dag Eigil said...

Det hevdes fra tid til annen at tvillinger gjerne har et spesielt nært forhold til hverandre. Det mest ekstreme tilfellet måtte i så fall være det tvillingbrødreparet som opplevde at når den ene tok seg en dusj, ble den andre plutelig også ren. Og det selv om den ene oppholdt i Australia. Hva som eventuelt skjedde for den ene når den andre av dem hadde seg et nummer, kan man jo bare spekulere om. Men det er jo ikke sikkert at historien er helt sann. På den annen side er Herrens veier uransakelige. Tro vi. Ha en fortsatt fin dag, dusj med måte, og pass dere for Dodraugen! :-)

Dag Eigil said...

Damen på bildet var jo også interessant. Hvilket utlagt her innebærer at hun ikke blir våt ved dusjing. Man kan da lure på hva hun blir våt av.